Editorial: 
Referencia: 
9788483842515
Categoría: 
MATERIAL DIDÁCTICO

Contexto y estructura de los servicios sociales

El llibre «Contexto y estructura de los Servicios Sociales» forma part del temari referit a la matèria Serveis Socials dels estudis de grau en Treball Social. El Sistema Públic de Serveis Socials (SPSS) és un dels contexts més significatius per a l'exercici de la pràctica professional dels titulats en Treball Social. En aquesta publicació es fa referència i s'aprofundeix en l'estructura, organització, història i característiques dels Serveis Socials a l'estat espanyol, amb especial referència a les Illes Balears i centrant-se de manera específica en els anomenats Serveis Socials Comunitaris, considerats el primer nivell d'atenció d'aquest sistema. Aquest aprofundiment en el SPSS està precedit per un bloc temàtic en el qual es treballa sobre el context sociopolític en què s'insereixen els Serveis Socials, a partir de la descripció dels conceptes d'estat social, estat de dret, estat del benestar, polítiques socials, ciutadania i drets socials entre d'altres. Per altra banda, en el bloc temàtic següent s'aborda la conceptualització i les diferents perspectives teòriques que fan referència a les necessitats socials, amb especial incidència en les respostes que, des de les institucions i la societat en el seu conjunt, es donen a les necessitats individuals i col·lectives. Amb la pretensió de ser un material didàctic d'utilitat per a l'alumnat, la publicació incorpora una sèrie d'activitats pràctiques, exercicis, preguntes d'autoavaluació, així com lectures i pàgines web recomanades.
Favorito0
A lista de deseos

MATERIAL DIDÁCTICO

15,00 €
Pedido bajo demanda

¿Quieres este libro?
Pincha aquí para reservarlo si aún no
ha salido o para que te lo busquemos
si es que no queda en stock.

Contexto y estructura de los servicios sociales

Contexto y estructura de los servicios sociales

¡Sabemos que estas deseando leer este libro! Si el libro es una novedad que aún no tenemos en la librería, no te preocupes que serás el primero en tenerlo. En cuanto llegue a nuestras estanterías te avisamos para que puedas finalizar el pedido. Si el libro que buscas no lo tenemos en stock, revisaremos nuestro almacén y lo buscaremos con ahinco. Te avisaremos personalmente para decirte si es posible conseguirlo y si te interesa.

Acepto la política de privacidad de Librería Herso  

Al comprar este producto puedes acumular hasta 1 punto de fidelidad . Su carrito contendrá un total 1 punto que se puede convertir en un vale de 0,20 € .


Notifícame cuando esté disponible
Otros libros del Autor
Comentarios
Sin comentarios

Deja un comentario

  • Puntuación:
Describir este producto usando palabras simples y cortas.

Menú

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse