Referencia: 
9788499842424
Categoría: 
LINGÜISTICA

Alfabetización para la salud. Datos contrastados

En aquesta publicació s'exposen les raons partidàries d'una acció política que enforteixi l'alfabetització per a la salut. Es presenten una sèrie de dades, incloent-hi els resultats de l'Enquesta Europea sobre Alfabetització per a la Salut, que advoquen per un enfocament més ampli i compromès de tota la societat en pro de l'alfabetització per a la salut que tingui en consideració el nivell individual d'alfabetització així com la complexitat de contextos en què la gent actua. Les dades de l'Enquesta Europea sobre Alfabetització per a la Salut mostren que aproximadament la meitat de la població europea enquestada presenta un nivell inadequat o problemàtic d'alfabetització per a la salut. Una deficient aptitud alfabètica en temes de salut va associada a comportaments de risc, empobriment de la salut, una menor autogestió i un augment d'hospitalitzacions i costos. S'ha demostrat la importància de l'enfortiment de l'alfabetització per a la salut en la construcció d'una resiliència individual i comunitària, en abordar les desigualtats en temes de salut i en la millora de la salut i el benestar. S'exposen una sèrie de mitjans pràctics i efectius dels àmbits de la salut pública i altres autoritats sectorials i protectores capacitats per prendre mesures que enforteixin l'alfabetització en temes de salut en diversos entorns. S'aporten dades precises per a entorns educatius, llocs de treball, mercats, sistemes de salut, mitjans de comunicació moderns i tradicionals i àmbits polítics. \n\n
Favorito0
A lista de deseos

LINGÜISTICA

18,00 €
Pedido bajo demanda

¿Quieres este libro?
Pincha aquí para reservarlo si aún no
ha salido o para que te lo busquemos
si es que no queda en stock.

Alfabetización para la salud. Datos contrastados

Alfabetización para la salud. Datos contrastados

¡Sabemos que estas deseando leer este libro! Si el libro es una novedad que aún no tenemos en la librería, no te preocupes que serás el primero en tenerlo. En cuanto llegue a nuestras estanterías te avisamos para que puedas finalizar el pedido. Si el libro que buscas no lo tenemos en stock, revisaremos nuestro almacén y lo buscaremos con ahinco. Te avisaremos personalmente para decirte si es posible conseguirlo y si te interesa.

Acepto la política de privacidad de Librería Herso  

Al comprar este producto puedes acumular hasta 1 punto de fidelidad . Su carrito contendrá un total 1 punto que se puede convertir en un vale de 0,20 € .


Notifícame cuando esté disponible
Otros libros del Autor
Comentarios
Sin comentarios

Deja un comentario

  • Puntuación:
Describir este producto usando palabras simples y cortas.

Menú

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse