Referencia: 
9788413661841
Categoría: 
FÍSICA

Infraestructures comunes de telecomunicació en habitatges i edificis Ed. 2021

En un món interconnectat i en constant evolució;calen edificis dhabitatges que integrin;les últimes tecnologies en infraestructures;de telecomunicació.;Aquest llibre desenvolupa els continguts del mòdul professional dInfraestructures Comunes de Telecomunicació en Habitatges i Edificis, dels Cicles Formatius de grau mitjà dInstal·lacions Elèctriques i Automàtiques i dInstal·lacions de Telecomunicacions, pertanyents a la família professional dElectricitat i Electrònica.;En aquesta nova edició d Infraestructures de telecomunicacions en habitatges i edificis shan adaptat els continguts a lOrdre ECE/983/2019 que actualitza aspectes del RD 346/2011 sobre les infraestructures comunes de telecomunicacions.;Aquesta obra proporciona una visió general, identificant els elements que intervenen, el seu dimensionat i les seves característiques dinstal·lació, en totes les infraestructures de comunicació que es donen en els edificis dhabitatges;--- RTV terrestre i satèl·lit.;--- Seguretat.;--- Telefonia disponible al públic i de banda ampla.;--- So.;--- Control daccessos.;Els continguts teòrics tractats es complementen amb gran nombre desquemes, taules amb recopilació de dades, imatges i quadres amb informació rellevant complementària, a més de nombroses activitats resoltes, proposades i pràctiques, juntament amb gran quantitat dactivitats finals de comprovació.;Tomás Hidalgo Iturralde i Luis Miguel Cerdá Filiu són professors de cicles formatius de la família professional dElectricitat i Electrònica. A més, compten amb una extensa experiència professional, tant en làmbit de la formació com en el sector industrial i de serveis. Tots dos són autors de diversos llibres publicats per aquesta editorial.
Favorito0
A lista de deseos

FÍSICA

33,00 €
Pedido bajo demanda

¿Quieres este libro?
Pincha aquí para reservarlo si aún no
ha salido o para que te lo busquemos
si es que no queda en stock.

Infraestructures comunes de telecomunicació en habitatges i edificis Ed. 2021

¡Sabemos que estas deseando leer este libro! Si el libro es una novedad que aún no tenemos en la librería, no te preocupes que serás el primero en tenerlo. En cuanto llegue a nuestras estanterías te avisamos para que puedas finalizar el pedido. Si el libro que buscas no lo tenemos en stock, revisaremos nuestro almacén y lo buscaremos con ahinco. Te avisaremos personalmente para decirte si es posible conseguirlo y si te interesa.

Acepto la política de privacidad de Librería Herso  

Al comprar este producto puedes acumular hasta 3 puntos de fidelidad . Su carrito contendrá un total 3 puntos que se puede convertir en un vale de 0,60 € .


Notifícame cuando esté disponible
Otros libros del Autor
Comentarios
Sin comentarios

Deja un comentario

  • Puntuación:
Describir este producto usando palabras simples y cortas.

Menú

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse