Quan plou sobre mullat
Referencia: 
9788419200983
Número de páginas: 
384
Categoría: 
POLÍTICA Y GOBIERNO

Quan plou sobre mullat

En els darrers 50 anys, el neoliberalisme ha tingut un fort impacte en les condicions de vida i els drets socials. Des de finals dels anys 70 fins als nostres dies hem patit, com a mínim, una crisi per dècada que hem anat arrossegant i acumulant com un contínuum de crisis encadenades. Un pòsit de pràctiques i conseqüències encara avui presents que són el resultat de les successives ofensives del capital contra el treball, contra la natura, la terra, el menjar, el sostre, la salut i les cures durant aquest temps. Dècades d’ofensiva continuada per a l’expansió del mercat com a distribuïdor omnipresent de béns essencials i necessitats socials, contra la participació d’Estats i comunalitats en la distribució, però també a través del propi Estat capturat a mida. L’Observatori DESC és un centre per la defensa dels Drets Humans que concentra els seus esforços en fer efectius els Drets Econòmics, Socials, Culturals i Ambientals, sovint sotmesos a una percepció devaluada en relació amb d’altres drets com els patrimonials, que ocupen el centre del projecte neoliberal. Fundada l’any 1998, l’entitat combina la recerca, la formació en drets humans, la incidència política i la participació en xarxes locals i internacionals en defensa de la justícia econòmica, social i ambiental. Marco Aparicio Wilhelmi, Iraide Alvarez, Vidal Aragonés Chicharro, Blanca Bayas Fernández, Rafa Burgos, Mònica Clua-Losada, Jordi Colomer i Missé, Albano Dante Fachin, Guillem Domingo Utset, Irene Escorihuela, Miren Etxezarreta. Eva Fernàndez i Lamelas, Ricard Gomà, Luis González Reyes, Adoración Guamán, Ernest Gutiérrez, Javier Guzmán, Pedro Ibarra, Pello Igeregi Santamaría, María Jesús Izquierdo, Saül Karsz, Àngels Martínez i Castells, Sara Moreno Colom, Albert Noguera, Alfredo Palomera Zaidel, Alfons Pérez, Juan M. Pericàs, Marta Ribera, Carla Rivera, Irene Sabaté Muriel, Sergi Saladié Gil, Benet Salellas i Vilar, Patricia Simón, Antoni Soy Casals, Gisela Torrents Monegal
Favorito0
A lista de deseos

POLÍTICA Y GOBIERNO

20,00 €
Pedido bajo demanda

¿Quieres este libro?
Pincha aquí para reservarlo si aún no
ha salido o para que te lo busquemos
si es que no queda en stock.

Quan plou sobre mullat

¡Sabemos que estas deseando leer este libro! Si el libro es una novedad que aún no tenemos en la librería, no te preocupes que serás el primero en tenerlo. En cuanto llegue a nuestras estanterías te avisamos para que puedas finalizar el pedido. Si el libro que buscas no lo tenemos en stock, revisaremos nuestro almacén y lo buscaremos con ahinco. Te avisaremos personalmente para decirte si es posible conseguirlo y si te interesa.

Acepto la política de privacidad de Librería Herso  

Al comprar este producto puedes acumular hasta 2 puntos de fidelidad . Su carrito contendrá un total 2 puntos que se puede convertir en un vale de 0,40 € .


Notifícame cuando esté disponible
Otros libros del Autor
Comentarios
Sin comentarios

Deja un comentario

  • Puntuación:
Describir este producto usando palabras simples y cortas.

Menú

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse